WEBDESIGN

Sheran Design

Web design

Samen met het dynamische team van Sheran Design, een pionier op het gebied van spanplafond- en wandoplossingen, zijn we op een inspirerende reis gegaan om hun digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Met hun grenzeloze ambitie en passie voor het creëren van buitengewone ruimtes, was het voor mij een eer om een website te ontwerpen die hun vakmanschap echt weerspiegelt.

Eén blik op de door mij ontworpen website en je wordt begroet met een verbluffende video header die onmiddellijk de essentie van Sheran Design vastlegt. En voor de internationale klanten? De site spreekt zowel hun taal als de taal van onberispelijk design, met beschikbaarheid in twee talen.

Het pièce de résistance? Een uitgebreide productdatabase die een wereld van mogelijkheden onthult, ondersteund door downloadbare brochures en kleurencollecties. Dit is niet zomaar een website; het is een toegangspoort tot de grenzeloze creativiteit en innovatie van Sheran Design. Net zoals zij streven naar verbeterd ontwerp en benchmark eindproducten, zo was ook mijn streven om hun digitale aanwezigheid te transformeren naar een ervaring die even opmerkelijk is als hun projecten.

Omschrijving

In het bruisende hart van de digitale wereld heb ik de eer gehad om samen te werken met ondernemers die vooruit willen.  Met een passie voor esthetiek ging ik aan de slag met het webdesign, zorgvuldig elk detail vormgevend om een visueel meesterwerk te creëren dat resonantie vond bij de doelgroep.

De productpagina’s die ik ontwierp zijn niet zomaar pagina’s. Ze zijn een uitnodiging om de diversiteit en kwaliteit van het aanbod te ontdekken, waarbij elke pagina een uniek verhaal vertelt. Om de wereldwijde connectie te versterken, implementeerde ik een taalfunctie, zodat iedere bezoeker zich welkom en begrepen voelt.

En in de fysieke wereld? Daar zorgde ik ervoor dat de indruk even verbluffend was met op maat gemaakte visitekaartjes. Ze zijn niet alleen een contactmiddel, maar een tastbare extensie van het merk.

 

Details

Services
Webdesign, Marketing,  Presentatie, Social Media

Opdrachtgever
Sheran Design

Datum
Maart 2023

Website
www.sherandesign.com

× How can I help you?