Branding - Webdesign

Personal training dekker

rebranding - webdesign

In een wereld waar de gezondheid en het welzijn centraal staan, was het een privilege om zij aan zij te werken met een ware expert in de wereld van personal training: Personal Training Dekker. Met een overtuigende filosofie dat de beste investering de investering in jezelf is, begeleidt hij velen op hun reis naar een gezonder en krachtiger zelf. Maar, hoe laat je zo’n krachtige boodschap resoneren in een digitaal tijdperk?

Met een vurige passie zijn we samen op reis gegaan. We begonnen met een visuele metamorfose, een rebranding die hem nu sterker dan ooit positioneert in het online landschap. Elk element, van social media posts tot webdesign, werd zorgvuldig ontworpen om zijn expertise op gebieden zoals spieropbouw, gewichtsverlies, blessureherstel en gespecialiseerde trainingen, zoals na kanker, te weerspiegelen.

De resultaten? Een responsive website met een naadloze flow die niet alleen zijn kennis en diensten onder de aandacht brengt, maar ook potentiële klanten de kans geeft zich direct aan te melden voor een levensveranderend intakegesprek. En het stopte daar niet. Met krachtige visuals, zoals een roll-up banner, posters en flyers, wordt zijn boodschap nu zowel online als offline versterkt.

Zoals Personal Training Dekker de kracht in zijn klanten ontgrendelt, zo hebben wij samen de kracht van zijn merk ontgrendeld, en het resultaat is niets minder dan transformationeel.

Omschrijving

Bij het ontmoeten van Thom Dekker, een autoriteit in de wereld van lichaam en gezondheid, voelde ik direct de noodzaak om zijn unieke verhaal en expertise visueel tot leven te brengen. 

Ik begon met een grondige rebranding, zorgvuldig zijn merk opnieuw vormgevend zodat het zijn passie en specialiteiten omarmde. Dit werd de basis voor alle daaropvolgende werkzaamheden. Het webdesign, gestroomlijnd en responsive, biedt nu een gebruiksvriendelijke ervaring waar klanten de essentie van zijn diensten kunnen voelen en zich gemakkelijk kunnen aanmelden voor een intakegesprek.

Elke taak, of het nu het ontwerpen van een flyer was of het herstructureren van de hele website, werd uitgevoerd met dezelfde toewijding en passie waarmee hij zijn klanten traint. Het was een samenwerking in de ware zin van het woord, met als doel de online en offline zichtbaarheid van zijn merk te versterken.

Details

Services
Branding, Design, Marketing, Webdesign, Presentatie, Social Media

Opdracht gever
Personal training Dekker

Date
Januari 2023

Website
Personaltrainingdekker.nl

× How can I help you?