Webdesign - Intranet

De Groote Sociëteit

webdesign – intranet

Voor De Groote Sociëteit van 1810 te Enschede heb ik een bijzondere reis door de tijd gemaakt. Ik voelde de echo’s van 1810, het jaar waarin notabelen en industriële pioniers zich verenigden onder één dak met als nobel streven: “de bevordering van de beschaafde en gezellige omgang der leden.” Een historisch bastion met een nalatenschap zo rijk en intrigerend, het was een eer om voor hen te mogen werken.

Inzien dat traditie en technologie hand in hand kunnen gaan, heb ik een modern en beveiligd intranet opgezet. Een exclusieve digitale ruimte waar leden in kunnen loggen om te verbinden, communiceren en collaboreren. Een knipoog naar het verleden, terwijl we vooruit kijken.

Met respect voor hun diverse interesses heb ik specifieke secties ontworpen voor de golfers, kegelaars en bridgers onder hen. Bovendien heb ik een digitaal archief gecreëerd dat bol staat van herinneringen; elk evenement zorgvuldig gedocumenteerd met foto’s die de tijdloze camaraderie van de leden vastleggen.

Daarnaast vloeit er nu ook een vleugje commercie door de aderen van de Sociëteit. Via de gloednieuwe webshop kunnen leden clubartikelen kopen en de evenementenkalender houdt hen op de hoogte van aanstaande samenkomsten. Als kers op de taart is er een geïntegreerde nieuwsbrief om iedereen betrokken en geïnformeerd te houden.

In samenwerking met De Groote Sociëteit heb ik de rijke tradities van het verleden samengebracht met de digitale mogelijkheden van vandaag. Een ode aan het verleden, een brug naar de toekomst.


DGS_0000s_0002_Laag 1

DGS_0000s_0001_Laag 2

DGS_0000s_0000_Laag 3

Omschrijving

Met een scherp oog voor detail en respect voor het rijke verleden van de Sociëteit, heb ik de volgende werkzaamheden verricht:

Intranet Ontwikkeling: Ik heb een besloten en beveiligd intranet opgezet waar leden exclusief toegang toe hebben. Hier kunnen zij onderling communiceren, samenwerken en toegang krijgen tot exclusieve informatie van de club.

Webpagina’s Ontwerp: Met een grondig begrip van de diverse interesses van de leden, heb ik specifieke pagina’s gecreëerd voor hun geliefde golf, kegel, theater en bridge clubs.

Webshop Implementatie: Leden kunnen nu met gemak clubartikelen aanschaffen dankzij de geïntroduceerde webshop-functionaliteit.

Evenementenkalender: Om ervoor te zorgen dat niemand een belangrijk samenzijn mist, heb ik een geïntegreerde evenementenkalender opgezet.

Nieuwsbrief Integratie: Communicatie is van essentieel belang, en daarom heb ik een geïntegreerde nieuwsbrieffunctionaliteit ingebouwd, zodat leden op de hoogte blijven van het laatste nieuws, evenementen en updates.

Details

Services
Branding,  Marketing, Webdesign, E-commerce

Opdracht gever
De Groote Sociëteit  anno 1810  

Date
December 2021

Website
Degrootesoos.nl