Webdesign - E-learning

CBArtistry

Webdesign - E-learning

In het hart van beweging en expressie trof ik Chloe van Bavel CBArtisty, een fascinerende mix van topgymnaste, danseres, sociaal werker en coach. Haar unieke traject en passies wakkerden mijn inspiratie aan om haar digitale thuisbasis vorm te geven.

Met een waardering voor haar vakmanschap en toewijding, heb ik een webdesign gerealiseerd dat niet alleen haar verhaal vertelt, maar ook een platform biedt voor haar masterclasses via een geïntegreerde ticketshop. Dit stelt haar in staat om haar kennis en vaardigheden te delen met een enthousiast publiek dat hunkert naar haar expertise.

Maar daar hield onze reis niet op. We doken dieper in de wereld van online leren en creëerden een e-learning platform. Een plek waar deelnemers van over de hele wereld haar unieke benadering van gymnastiek en choreografie kunnen ervaren. En als kroon op hun inzet en groei? Een certificaat van afronding, een tastbare herinnering aan hun reis met Chloe.

Elk detail van dit project werd met dezelfde zorg en precisie benaderd waarmee Chloe haar kunst benadert. Een samensmelting van technologie, design en pure passie.

Omschrijving

Bij het samenwerken met Chloe van Bavel CBArtisty werd het snel duidelijk dat ik een platform moest creëren dat haar unieke combinatie van passies weerspiegelde – gymnastiek, dans, coaching en educatie. Met een diepe waardering voor haar vakmanschap, creëerde ik een op maat gemaakt webdesign dat dient als een venster naar haar wereld.

Daarnaast zag ik een kans om Chloe’s expertise breder toegankelijk te maken. Hieruit ontstond het idee voor de e-learning module. Deze online ruimte, waar kennis en techniek samenkomen, stelt deelnemers in staat om vanuit het comfort van hun eigen huis te leren. 

Elke pixel, elke functie, is ontworpen met het oog op innovatie, betrokkenheid en passie. Een digitale representatie van Chloe’s toewijding aan haar kunst.

Details

Services
Webdesign, E-learning, E-commerce, Hosting

Opdrachtgever
Chloé van Bavel

Datum
Mei 2023

Website
Chloevanbavel.com

× How can I help you?