Disclaimer voor Elise Meijer Creative Designer

 1. Inhoud van de website
  De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Elise Meijer Creative Designer kan echter niet garanderen dat alle informatie op de website te allen tijde juist en volledig is. Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

 2. Aansprakelijkheid
  Elise Meijer Creative Designer is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze website. Het gebruik van de website en de daarop beschikbare informatie geschiedt op eigen risico van de gebruiker.

 3. Externe links
  Deze website bevat links naar externe websites. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Elise Meijer Creative Designer is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze externe websites.

 4. Intellectueel eigendom
  De inhoud van deze website, waaronder teksten, afbeeldingen, en logo’s, zijn eigendom van Elise Meijer Creative Designer of zijn met toestemming van derden gepubliceerd. Het is niet toegestaan om deze inhoud zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Elise Meijer Creative Designer te kopiëren, verspreiden of op andere wijze te gebruiken.

 5. Wijzigingen
  Elise Meijer Creative Designer behoudt zich het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Het is raadzaam om regelmatig deze disclaimer te raadplegen.